FAQ


Levertijd

LET OP! Bestellingen die van 8 t/m 15 mei 2022 worden geplaatst hebben een langere levertijd dan dat jullie van ons gewend zijn. Wij staan van 11 t/m 14 mei op de negenmaandenbeurs in Amsterdam. I.v.m. de voorbereidingen, het opbouwen en de beurs zelf zal de levertijd dus langer zijn. Wij doen uiteraard ons uiterste best om alles zo snel mogelijk bij jullie te hebben. 

Alle producten worden in ieder geval tussen 2-4 werkdagen verstuurd. Producten die op voorraad zijn en niet gepersonaliseerd hoeven te worden kunnen doorgaans sneller verstuurd worden.
Voor de houten speelbakken geldt een levertijd van 1-2 weken. Maar het streven is om deze binnen een week te versturen.

Tijdens feestdagen en vakantieperiodes kan het zijn dat een bestelling langer op zich laat wachten maar dit wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd.
Grote hoeveelheden en speciale verzoeken kunnen ook een langere levertijd hebben afhankelijk van het product. Maar ook dit wordt vooraf gecommuniceerd.

Alle bestelling van Your Little Family worden met PostNL verstuurd. Het kan zijn dat PostNL vertragingen heeft onderweg. Aan de levertijd kunnen echter geen rechten worden ontleend.

 _________________________________________